Erdoğan, Muharrem İnce ile görüştü!

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2023 Cuma 11:27 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2023 Cuma 11:27 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında Muharrem İnce‘nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili, “Muharrem Bey’in bu kararının arkasında namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu, bugünkü görüşmemizden anlıyorum” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim özel canlı yayınında konuştu.

Erdoğan, programda Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce‘nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesiyle ilgili, “Ben Muharrem Bey’i aradım. Muharrem Bey’in bu kararının arkasında namuslu, haysiyetli insanların kabullenemeyeceği bazı saldırıların olduğunu, bugünkü görüşmemizden anlıyorum” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce’den yeni açıklama! Baraj altı vurgusu

Erdoğan’ın sözleri şu şekilde:

“Ben Muharrem Bey’i aradım. Kendisiyle konuşayım istedim. Bu bir FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de yapıldı. Muharrem Bey’in bu kararının ardından şüphesiz ki namuslu insanların kabullenemeyeceği saldırıların olduğunu bugünkü görüşmemizden anlıyorum. Bir insanın haysiyeti namusu çok çok önemli. Bu tür iftiralarla karşı karşıya kalırsa böyle bir yolu tercih eder. Avukatlarına bu konu ile ilgili bir görevi verdiğini de ifade etti. Biz de devlet olarak yapılabilecek ne ise her türlü yardıma bizler hazır olduğumuzu söyledik. Çünkü böyle bir yarışta yalnız bırakmak doğru olmaz. Bulunduğumuz makamın da görevidir. Yarış keşke 4’te 4 devam etmiş olsaydı”

Muharrem İnce hakkındaki sosyal medya paylaşımlarına soruşturma