Erdoğan 15 Temmuz etkinliğinde Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 9:32 pm - Güncelleme: 15 Temmuz 2023 Cumartesi 9:32 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz etkinliğinde konuştu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Erdoğan “Milletimizin irfanını ölçmeye, kontrollü darbe iftirası atan gafillerin kıratı yetmez. 15 Temmuz’un sulandırılmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” adlı bir program düzenledi. Beylerbeyi Stadyumu’nda düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Erdoğan, programda şöyle konuştu: “FETÖ’cü hainleri tanıdığımız gibi, destek veren odakları da hafızamıza silinmeyecek şekilde kaydettik. Daha 15-16 yaşındaki gencecik çocuklar toprağa düşerken bu çocukalrın katillerine kadeh kaldıran haysiyet fukaralarını unutmuyoruz. Değil üzerinden 7 yıl, 70 yıl da geçse 15 Temmuz’un unutulmasına ve unutturulmasına izin vermeyeceğiz.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı

KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI: BUNLAR PISIRIKTIR

15 Temmuz akşamı, Atatürk Havalimanı’nda saat 23.15’te oraya gelen bay bay Kemal’in tankların arasından nasıl sıyrıldığını biliyorsunuz değil mi? FETÖ’cüler bay bay Kemal’i aldılar Bakırköy Belediyesi’ne götürdüler. ‘Benim Erdoğan’ın geleceğinden haberim olsaydı ben de beklerdim’ dedi. Ben de senin öyle gideceğini bilseydim uçağımızı biraz daha erken indirirdim. Bunlar korkaktır, pısırıktır.

‘DARBE DEĞİL İŞGAL GİRİŞİMİYDİ’

15 Temmuz öncelikle bize ve hükümetimize karşı yapıldı. Darbeci hainler canımıza kastedecek kadara gözlerini karartmışlardı. Kaldığımız yere gönderilen suikast timinden kıl payı kurtulduk. Benim korumalarım şehit oldu. Sıradan bir darbe teşebbüsü değil topyekun bir işgal girişimiydi.

‘EZANLARI SUSTURMAYACAĞIZ’I ANLAMAYANLAR…

‘Ezanlarımızı susturmayacağız, şanlı bayrağımızı indirmeyeceğiz’ dedik. 15 Temmuz ruhunu anlamayanlar, Çanakkale’yi, Sakarya’yı, Dumlupınar’ı anlayamaz. 15 Temmuz’u anlamayanlar, ‘hakkıdır Hakk’a tapam milletimin istiklal’ mısralarını anlayamazlar.

’15 TEMMUZ DİRENİŞİNİ LEKELEMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK’

15 Temmuz direnişini lekelemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Canıyla imtihan edilip imtihandan geçen milletimizin irfanını ölçmeye, 15 Temmuz’a kontrollü darbe iftirası atan gafillerin kıratı yetmez. 15 Temmuz’un sulandırılmasına ne biz ne de milletimizi izin vermeyecektir. Türkiye var oldukça 15 Temmuz destanımız bir zafer şarkısı gibi dilden dile aktarılmaya devam edecektir.”

“Siyasi ayak” hala muamma! 15 Temmuz’un üzerinden 7 yıl geçti