Enver Aysever Tarık Akan’ın kendisine gönderdiği mektubu canlı yayında açıkladı

Yayın tarihi: 18 Mart 2022 Cuma 1:14 pm - Güncelleme: 18 Mart 2022 Cuma 1:14 pm

Enver Aysever Tarık Akan’ın kendisine gönderdiği mesajı canlı yayında açıkladı. Aysever, “Bir paket yollamış. İçinden pasta çıktı. Mektupta, ‘Enver sen telaştasındır. Ali İsmail Korkmaz‘ın 1. yılı bu pastayı gönderdim’ yazıyordu” dedi.

TELE1 prgoram sunucusu Enver Aysever, bugünkü programında Tarık Akan ile ilgili anısını paylaştı. Aysever, Gezi Parkı protestoları sırasında dövülerek hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ölümünün birinci yıl dönümünde Tarık Akan’ın kendisine pasta yolladığını anlattı. Aysever, şunları söyledi:

“Gürkan ile konuşup program yapmaya karar verdik. Gürkan Antakya’dan geldi. Kanala bir girdim, girişte kocaman bir paket… Paketin içinde ne olduğu kontrol edilmiş, yukarı çıkıp açtık paketi. Paketin içinden gördüğünüz bu pasta, yanında da bir zarf çıktı. Gürkan’ın da bir şeyden haberi yok. Zarfın içinden de bana bir mektup çıktı. Şöyle yazıyordu: Enver bu mektubu sana yazıyorum. Sakın yayında okuma çünkü ben kim olduğum bilinsin istemiyorum. Enver sen telaştasındır, Gürkan da düşünememiş olabilir Alimizin 1’inci yaş günü pastasız olmamalı. Ben sana pastayı gönderiyorum, bu telaşta unutmuş olabilirsin yazıyordu. Ve altında Tarık Akan’ın imzası vardı… Tarık ağabeyin imzası vardı.”

ALİ İSMAİL KORKMAZ KİMDİR?

18 Mart 1994’te Hatay’da dünyaya gelen 19 yaşındaki Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, Gezi direnişi sırasında 3 Haziran 2013 gecesi sivil ve polis kişilerce sokakta dövülmüştü. 38 gün komada kalan Korkmaz 10 Temmuz 2013’te hayatını kaybetti.

Nur Sürer, Sinema Onur Ödülü’nü Ali İsmail Korkmaz’a adadı