En mutlu günleriydi! Gelin ve damadın gözü önünde fotoğrafçılarına silahlı saldırı

Yayın tarihi: 16 Kasım 2022 Çarşamba 1:49 pm - Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 1:55 pm

ABD’de bir düğün fotoğrafçısı gelin ve damadın fotoğraflarını çekerken silahlı saldırıya uğradı. Korku dolu anlara dair videoda fotoğrafçının çantasındaki malzemeleri almaya çalıştığı görüldü.

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco şehrinde bir düğün fotoğrafçısına silahlı saldırı ve soygun girişimi kameralara yansıdı. Bir sürü tanığın önünde meydana gelen olayın görüntülerinde silahlı iki kişinin bir düğün fotoğrafçısının fotoğraf makinesini ve fotoğraf makinesi çantasındaki malzemeleri almaya çalıştığı görülüyor.

Fotoğrafçı çantasını vermeyi reddedince defalarca silahla tehdit edildi. Şüpheliler, fotoğrafçıyı tabancayla dövdü ve yaklaşık bir dakikalık boğuşmanın ardından iki silahlı adam kaçtı.

Videoda aynı zamanda damadın iki elini havaya kaldırdığı ve gelinin gözyaşları içerisinde kaldığı görüldü. Etrafta olaya karışmaktan ve muhtemelen vurulmaktan korkan düzinelerce insanın olması ise dikkatleri çekti.

Fotoğrafçı Dallas, Teksas’ta yaşıyor, fotoğrafını çektiği çift ise Bay Area’dan. KPIX, Güzel Sanatlar Sarayı’ndaki fotoğraf çekiminden önce belediyede evlilik cüzdanlarını aldıklarını öğrendi.

Virginia Üniversitesi’nde 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının faili yakalandı