Emre Akbaba’ya sürpriz teklif

Yayın tarihi: 10 Haziran 2021 Perşembe 3:56 pm - Güncelleme: 10 Haziran 2021 Perşembe 3:57 pm

 

 

Galatasaray’a 2018-2019 sezonunun başında transfer olan ve Sarı Kırmızılı formayla 1 lig, 1 kupa ve 1 Süper Kupa olmak üzere 3 kupa kazanan Emre Akbaba, Galatasaray kariyerinde sakatlıklardan bir türlü kurtulamadı. Galatasaray’la yeni sözleme pazarlıklarını sürdüren Emre Akbaba’ya Birleşik Arap Emirlikleri’nden sürpriz bir teklif geldi.

Sarı Kırmızılı formayla beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Emre Akbaba, 2020-2021 sezonunun son haftalarında ise takımını birçok maçta ipten aldı. Trabzonspor karşısında son dakika golüyle takımına 1 puanı getiren Emre Akbaba, Konyaspor maçında yine son dakikada sahneye çıkmış ve Galatasaray’a 3 puanı getiren golü atmıştı.

Emre Akbaba’nın sözleşmesi sona erdi. Sarı Kırmızılı kulüp hem Ömer Bayram hem Emre Akbaba ile sözleşme yenilemek istiyor. Galatasaray’ın Emre Akbaba ve Ömer Bayram’la sözleşme yenileme görüşmeleri devam ediyor.

SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI

Her fırsatta Galatasaray’da kalmak istediğini ifade eden Emre Akbaba’nın Sarı Kırmızılı kulüple sözleşme yenilemesine kesin gözüyle bakılırken sürpriz transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü.

BAE’DEN EMRE AKBABA’YA TRANSFER TEKLİFİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir kulübün Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Emre Akbaba’ya reddedilemez bir teklif yaptığı öne sürüldü. Ülke basınında yer alan habere göre Emre Akbaba ile görüşmelerin başladığı ifade edildi.

AKBABA SICAK BAKIYOR

Körfez Ligi’nde oynadığı belirtilen fakat takım ismi verilmeyen haberde Emre Akbaba’ya yapılan teklifin mali anlamda çok iyi olduğu ve oyuncunun da bu öneriye sıcak baktığı iddia edildi.