Elinde bıçakla ortalığı birbirine kattı! Polise saldırdı, yola atladı, kazaya sebep oldu…

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:07 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:07 pm

İstanbul’da elinde sopa ve kesici aletle hem kendine hem çevreye zarar veren kişi TEM Otoyolu’na girerek trafiği tehlikeye attı. Şüpheli karşıdan karşıya geçerken trafik kazasına neden oldu.

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, şüpheli kişi alışveriş merkezinin önünde elinde sopa ve kesici aletle kendisine ve çevreye zarar vermeye başladı. Şüphelinin zorluk çıkarması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri takviye ekip istedi. Çevreye ve kendisine zarar veren kişi, teslim olmamak için ekiplere karşı uzun süre direndi. Polisin üzerine yürüyen ve tehditler savuran kişi, daha sonra alışveriş merkezinin çevresinden uzaklaştı.

OTOYOLA GİRDİ KAZAYA SEBEP OLDU

Olay çıkaran kişiyi takip eden polis, bir taraftan ikna çabalarını da sürdürdü ancak başarılı olamadı. Şüpheli, TEM Otoyolu’na girerek hızla ilerleyen araçların arasından karşı şeride geçti. Şüpheli, yolun karşısına geçtikten kısa süre sonra bir sürücü bariyerlere çarparak kaza yaptı. Polise teslim olmayan şüpheli, yürüyerek uzaklaştı. Kaza nedeniyle duran bazı sürücüler de şüpheliyi ikna etmeye çalıştı.

Şüphelinin Esenler’e kadar yürüdüğü ve polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

TEM Otoyolu’nda faciadan dönüldü! Kamyonunun damperi üst geçide çarptı