Dünyanın en zengin insanı oldu

Yayın tarihi: 3 Mart 2023 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 10 Nisan 2023 Pazartesi 10:26 am

Twitter’ın ve daha pek çok dikkat çeken şirketin sahibi Elon Musk, kısa bir aranın ardından bir kez daha dünyanın en zengin insanı unvanını ele geçirdi.

Elon Musk son zamanlarda oldukça zor günlerden geçiyor. Bir taraftan Twitter’ı kafasındaki gibi bir şekle sokabilmek için elinden geleni yapan ünlü milyarder, diğer taraftan ise kaçan kullanıcı ve sponsorlarını geri getirmenin yollarını arıyor. Ancak mevcut politikalarıyla bu oldukça zor gibi görünüyor.

dünyanın en zengin insanı

Nitekim geçtiğimiz saatlerde Twitter’ın bir kez daha işten çıkartma haberleriyle gündeme geldiğini biliyoruz. Ancak bu taraflarda ne olursa olsun, iş genel servete geldiğinde hala Elon Musk’ın eline su dökebilecek biri yok gibi görünüyor. Nitekim efsane isim bir kez daha dünyanın en zengin insanları listesindeki liderlik koltuğunu ele geçirmiş oldu.

 

GTA 6 çıkış tarihi netleşmeye başladı

Aslında hakkını yemeyelim, Bernard Arnault kısa bir zaman için dünyanın en zengin insanı unvanına sahip olabildi ancak mekanın sahibi yani Elon Musk geri geldi. Yapılan son araştırmaya göre Elon Musk’ın bilinen serveti 187 milyar dolar seviyesinde.

 

İkinci sıraya gerileyen Bernard Arnaut’un serveti 185 milyar dolar civarındayken üçüncü sırada olan Jefff Bezos’ın kişisel servetinin toplam değeri 117 milyar dolar olarak ölçülmüş. Bir zamanların en zengin insanı olan hatta adı dilden dile dolaşa dolaşa birçok farklı kültürde atasözü niteliğine bürünen Bill Gates ise toplamda 114 milyar dolarlık bir servete sahip.