DSP’den AKP ağzı: Müslüman mahallesinde salyangoz satma peşindeler

Yayın tarihi: 25 Mart 2019 Pazartesi 3:16 pm - Güncelleme: 25 Mart 2019 Pazartesi 3:16 pm

CHP’de yer bulamayan isimlerle yıllar sonra seçimlere katılma kararı alan DSP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tamer Kanber, Millet İttifakı’nı hedef aldı. Kanber, Sivas Katliamı’ndaki gericileri andırarak “Millet İttifakı’nın adayı İsmail Ok HDP ile gizli bir ittifak yaparak, Müslüman mahallesinde salyangoz satma peşindedir” dedi.

DSP’nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tamer Kanber,  projelerini açıkladığı toplantıda skandal ifadelere imza attı. Kanber, İyi Parti, CHP’nin HDP’nin kendi adayı olmasına rağmen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni paylaştıklarını iddia etti.

AKP’yle söz birliği yapmış gibi konuşan Kanber şöyle devam etti:

KANBER “BALIKESİR’DE BAŞKANLIK YARIŞI ÇOK ÇİRKİN” DEDİ

“Bu seçim yerel yönetimlerin seçimi ama durum öyle bir hale sokuldu ki Balıkesir’de 2 sağcı aday yarışır halde. CHP Genel Başkanı Balıkesir’i Ankara, İstanbul rüyasına feda etti. Balıkesir’i sağcı bir partiye teslim etti. Seçimleri konuşmamız gerekiyordu ama maalesef Balıkesir’deki başkanlık yarışı çok çirkin, çok kirli ve çok acı bir noktaya ulaştı. Millet İttifakı’nın adayı İsmail Ok HDP ile gizli bir ittifak yaparak, Müslüman mahallesinde salyangoz satma peşindedir”