Doğu Perinçek: Vatan Partisi Meclise giremeyecek olursa Türkiye kaosa girer

Yayın tarihi: 20 Ocak 2023 Cuma 5:56 pm - Güncelleme: 20 Ocak 2023 Cuma 7:56 pm

Türkiye’nin sık sık NATO’dan çıkması gerektiğini belirten Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, “NATO size ne ihraç ediyor kültürel planda, LGBT’yi ihraç ediyor” dedi. Perinçek,  partisinin TBMM’ye giremediği takdirde kaos çıkacağını da iddia etti.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Vatan Partisi’nin NATO’dan çıkılması konusunda bir kampanya başlattığını anlatan Perinçek, “NATO’nun Türkiye sicili darbeler sicilidir. Türkiye’yi aynı zamanda yönetme sicilidir. NATO’yu yalnız bir güvenlik örgütü diye düşünmeyin. NATO size ne ihraç ediyor kültürel planda, LGBT’yi ihraç ediyor. Kültür dayatıyor size. Ailenin yıkımını dayatıyor.” diye konuştu.

“TÜRKİYE KAOSA GİRER”

Perinçek, cumhurbaşkanlığı adaylığında partisinin kurultaylarında oy birliğiyle kendi isminin çıktığını belirterek “Türkiye’nin çözümleri Vatan Partisi’nin önümüzdeki seçimde TBMM’ye girmesidir. Vatan Partisi Meclis’e giremeyecek olursa Türkiye kaosa girer. Cumhurbaşkanı’mıza yönelik tehditler de o zaman gerçek haline dönüşür” ifadelerini kullandı.

 

Doğu Perinçek Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladı