Doge Coin’i desteklemeye devam ediyor

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2021 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 Salı 3:10 pm

Elon Musk, Doge Coin’i desteklemeye devam ediyor. Kripto para borsası… Kimileri için tam bir kumarhaneyken kimileri içinse tamamen hayallere ulaşmanın altın anahtarı. Aslında her iki tarafta hiç de haksız değil.

Yüzbinlerce farklı değişkene bağlı olan bu sanal para piyasası, bir günde %50 değer kaybedip sizi batırabilir de %500 değer kazanıp sizi zengin edebilir de. Burada işin tamamen bilgi, tecrübe, analiz yeteneğiyle de açıklanacak bir boyutu yok. İşin içinde yadsınamaz bir şekilde şans, rant ve üçüncü kişiler de giriyor. Tıpkı Doge Coin örneğinde olduğu gibi.

Doge Coin

Normal şartlar altında sıradan bir alt coin olan ve hatta dalga geçilmek için üretilmiş olan Doge Coin, dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’ın kendisine destek çıkmasıyla birlikte adeta bir kahramana dönüştü. Bugüne kadarki artış ve iniş grafikleriyle insanların zengin olma rüyasını süsleyen bu coin, dün bir kez daha Musk tarafından desteklenerek yükseliş trendine girdi.

NBA takımlarından Dallas Mavericks’in sahibi Amerikalı milyarder Mark Cuban, Dogecoin için en güçlü ödeme aracı olduğunu söylediği sözlerini tweet olarak paylaşan CNBC’e bir başka tweet ile yanıt veren Elon Musk, bu tweetinde “Ben zaten bunu hep söylüyorum.” demesi yetti.

Musk’ın bu kısa tweetinin ardından bir anda yükselişe geçen Doge Coin, günü %10 haftayı ise tam %40’lık artışla tamamladı.

Kilo vermek isteyenlere sevindirici haber! Karbonhidrattan kaçmanıza gerek yok