Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya: Oğlunu sayıklayıp ağlıyor, ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 11:58 am - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 11:58 am

Kara para aklama, örgüt üyeliği ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat‘ın ruh halini sağlıklı bulmadığını söyledi.

‘Kara para’ ve ‘vergi kaçırma’ soruşturmasında tutuklanan, mal varlıklarına el konan ve şirketlerine kayyum atanan Dilan ve Engin Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, 5 Kasım Pazar gününden beri tutuklu olan Dilan Polat hakkında konuştu. Kaya, Dilan Polat’ın ruh halinin iyi olmadığını ve sürekli oğlunun sözlerini tekrarlayarak ağladığını ifade etti.

“KARA PARA VE BAHİS SUÇUNA DAHİL DELİL ELDE EDİLMEDİ”

Hüseyin Kaya, Haberler.com YouTube stüdyosunda sunucu Melis Yaşar’ın sorularını yanıtladı. Çiftin MASAK raporuna göre gelirlerinin yüzde 90’ını internet üzerindeki satışlardan elde ettiğini söyleyen Kaya, şunları söyledi:

“Kara para ve bahis suçuna dahil delil elde edilmedi. Vergiyi az ödemek için faturaları yüksek, satışları az gösteriyorlardı.”

“ENGİN İLE TELEFONLA GÖRÜŞÜYOR ARA SIRA”

Dilan Polat’ın ruh halinden bahseden Kaya, şu ifadeleri kullandı:

“Ben gittiğimde hep ağlıyor. Sohbet ediyoruz ama oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor hep. Ben ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum. Engin ile telefonla görüşüyor ara sıra.”

Yeni şubesini açan fenomen Aymira Koçaklı’dan ‘Dilan Polat’ göndermesi: Çakallar gitti aslan burada

 

Kaynak: TELE1