Dexter 7 yıllık aranın ardından geri dönüyor

Yayın tarihi: 15 Ekim 2020 Perşembe 12:31 am - Güncelleme: 15 Ekim 2020 Perşembe 12:51 am

2013 yılında final yapan Dexter isimli Amerikalı drama dizisinin ekranlara geri döneceği duyuruldu.

Televizyon dünyasının fenomen dizilerinden biri olan Dexter 7 yıllık aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

1 Ekim 2006’da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan Amerikalı drama dizisi Dexter, 10 bölümlük mini dizi şeklinde seyircisinin karşısına çıkacak.

Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, dizinin geri döneceği duyuruldu.

2013’te yayımlanan final bölümü, dizinin sevenlerini memnun etmemişti ancak bu haber izleyicileri bunun telafi edilebilmesi için heyecanlandırdı.

DEXTER’IN KONUSU NEDİR?

Darkly Dreaming Dexter adlı romandan uyarlanan dizinin baş karakteri Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı’nda çalışmaktadır. Kan sıçrama analizcisi olarak görev yapan Dexter’ın bilinmeyen gizli bir yaşamı daha vardır.

Küçük yaşta annesini kaybeden ve yetim kalan bir karakter olan Dexter, polis memuru olarak görev yapan Harry Morgan, tarafından evlat edinilmiştir. Dexter, genç yaşlara geldiğinde evcil hayvanları öldürme isteği olduğunu keşfeder. Dexter’ın öldürme güdüsünü farkeden Harry ise Dexter’a bazı kurallar öğretmeye başlar. Bu kurallar arasında; asla yakalanmamak, masum insanları öldürmemesi, sadece suçu kesinleşmiş olanların öldürülmesi gibi kurallar vardır. Dexter, bir seri katil olur. Diğer seri katillerin yaptığı gibi o da her öldürdüğü insandan bir şeyler alır.