Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘Serok’ tepkisi! “Hala ‘Aday belli, karar net’ mi?”

Yayın tarihi: 24 Ekim 2022 Pazartesi 1:16 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2022 Pazartesi 1:19 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da “Biji Erdoğan” ve “Serok Erdoğan” sloganları ile karşılandı. Daha önce “Serok Ahmet” sloganı ile karşılandığı için Bahçeli tarafından hedef alınan Davutoğlu, “hala ‘Aday belli, karar net’ mi?” diye sordu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için gittiği Diyarbakır’da gençlerle buluştu. Konuşmasında Ahmet Arif’in Adiloş Bebe şiirinden bir bölüm okuyan Erdoğan’a, salondaki AKP’li bir genç “Serok Erdoğan” diye hitap etti.

BAHÇELİ HEDEF ALMIŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da başbakan olduğu dönemde Diyarbakır’da “Serok Ahmet” sloganı ile karşılanmış, Bahçeli de sert sözlerle yüklenmişti.

Bahçeli konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Serok Ahmet’in gündemde olduğu her dönemde Türkiye’de bir sorun olmuştur. Bu şahıs bereketsizliğinin faturasını önce şahsına kesmelidir. MHP’yle didişmek onun haddi ve havsalasının alacağı bir konu değildir. Hangi şaibeli odaklara el açtığı artık ortadadır.”

DAVUTOĞLU BAHÇELİ’YE SESLENDİ: “HALA ADAY BELLİ KARAR NET Mİ?”

Erdoğan’ın “Serok Erdoğan” sloganı ile karşılanmasının ardından Davutoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Davutoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Sn. Bahçeli, Diyarbakır’da atılan “Serok Erdoğan” sloganlarını duydunuz mu? Biz gurur duyarız ama siz sevmezsiniz bu ifadeyi. O yüzden sormak istedim hala “Aday belli, karar net” mi?”

Erdoğan’a Bahçeli’yi kızdıracak slogan! ‘Biji serok Erdoğan’