Çukurova Üniversitesi’nde skandal! Yemekten böcek çıktı iddiası

Yayın tarihi: 6 Aralık 2022 Salı 10:06 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2022 Salı 10:06 pm

Çukurova Üniversitesi merkez kampüsündeki yemekhanede bir hafta önce gündeme gelen böcekli yemek sorununa dair bir görüntü daha paylaşıldı. İddialardaki görüntüde, salçalı makarna üzerinde bir kurt görünüyor. Öğrenciler tepkili.

Çukurova Üniversitesi merkez kampüsündeki yemekhanede yaşanan böcek olayından sonra sorunun çözüleceği sözüne rağmen makarna üzerinde kurtçuk olduğunu gösteren yeni bir görüntü paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde Ç.Ü. merkez yemekhanesinde yemekten böcek çıktığına dair görüntüler üzerine öğrenciler gerek dilekçelerle gerekse de sosyal medya üzerinden yaşanan olaya tepkilerini gösterdiler. Yemekte böcek iddialarının yankıları sürerken aynı yemekhaneden paylaşılan yeni görüntü de #ÇÜBöcekYemekİstemiyorum etiketiyle paylaşıldı.

Üniversite yemekhanesinde yemeklerden kurt çıktı

“ARKADAŞLARIMIZ HEDEF GÖSTERİLDİ”

‘ÇÜ Dayanışma’ sosyal medya hesabından paylaşılan Twitter mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Yemekhane ile ilgili bundan önceki olayda Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile yemekhane yönetimi ve gıda mühendisleriyle yapılan toplanın ardından sorunların çözüleceğine dair sözler alınmıştı. İlgili kurumlara dilekçe verilmesine rağmen öğrencilerin sosyal medya üzerinden açtıkları ‘hashtag’den sonra geniş kitlelere yayılmasının ardından yetkililerin ‘Öncesinden dilekçe verseydiniz’ diye bizlere uyarıda bulunmasının gayri ciddi olduğunu düşünüyoruz. Yemekhanede dağıtılan yemeklerin içerisinden çıkan böceklerden yetkililerin bu konuda görevlerini yerine getirmediklerini düşünürüz. Ayrıca yemekhane sorununu çözmedikleri gibi arkadaşlarımızda hedef gösterildi” şeklinde ifadelere yer verildi.