Cübbeli’den seçme ve seçilme için ’40 yaş’ fetvası!

Yayın tarihi: 21 Ekim 2021 Perşembe 11:29 am - Güncelleme: 30 Mart 2022 Çarşamba 12:06 pm

 

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaptığı YouTube kanalında “Peygamberlere Bile 40 Yaşından Önce Nübüvvet Verilmezken Biz Seçme Seçilmeyi 18’e İndirirsek Ne Olur” isimli bir video yayınladı. Cübbeli, “Ne seçilmesi ya, seçme hakkı bile verme 40’a kadar” dedi.

Cübbeli Ahmet, YouTube kanalından paylaştığı videoda seçme ve seçilme haklarına ilişkin konuştu. “Allah günahsız kullarına 40 yaşından önce peygamberlik vermiyor” diyen Cübbeli, seçme ve seçilme hakkının 40 yaş üstüne verilmesi gerektiğini söyledi.

Cübbeli söz konusu videoda şöyle konuştu:

“DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU GÖRSÜN”

“Benim elimde olsa seçme seçilme hakkını da 40 yaşından sonraya veririm. Hiç hayatta tecrübe görmemiş, Z kuşağı, Y kuşağı… Ne seçilmesi ya, seçme hakkı bile verme 40’a kadar. Yaşasın görsün hayatın zorluklarını. Çoluk çocuğa karışsın, mükellef olsun. Dünyanın kaç bucak olduğunu görsün. Sonra başına adam seçerken öyle hissiyatla karizmayla olmaz. Memleketi ya batırır ya çıkarır bu işler. Allah günahsız kullarına 40 yaşından önce peygamberlik vermiyor, biz başımıza adam seçeceğiz.”

MEB’den imam hatipleri eleştiren Cübbeli için flaş hamle

Cübbeli Yeni Şafak kavgasına Ali Edizer de girdi