Çocuklar Duymasın’ın Emine’si isyan etti! “Çok kırgınım, üzgünüm…”

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 7:20 pm - Güncelleme: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 7:21 pm

Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakteriyle tanınan oyuncu Melek Şahin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sektöre isyanını dile getirdi. İş teklifi gelmediğini söyleyen Şahin, kırgın ve üzgün olduğunu belirtti.

Bir dönemin uzun soluklu dizisi olan Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işsizliğe isyan etti. Birçok sinema filminde ve dizilerle rol alsa da uzun süredir ekranlardan uzak kalan Melek Şahin sektöre şu ifadeleri kullandı:

”PROJELERDE NİÇİN YER ALMIYORUM?”

”Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve ben artık gerçekten isyanlardayım. TV tarihine damgasını vurmuş bir dizinin oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi, film, reklam projesi varken niçin yer alamadığımı öğrenmek ve sorgulamak istiyorum. Çünkü 4 yıl tiyatro oyunculuk okudum emek harcadım mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum. Çok kırgınım, üzgünüm, isyanlardayım.”

Şahin uzun zamandır herhangi bir projede yer almıyordu. ‘Ayrılsak da beraberiz’ dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Şahin, Emine karakteriyle Çocuklar Duymasın’da karşımıza çıkmıştı.

İşsizlikte vahim tablo: 9 milyonu aştı