Cinsel saldırı faili ‘Karlos’ tarafından yakalandı

Yayın tarihi: 7 Nisan 2021 Çarşamba 12:18 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2021 Çarşamba 12:18 pm

Bursa’da M.A.A. isimli erkek ve kimliği belirsiz kişi, F.D. isimli kadına cinsel saldırı girişiminde bulundu. Genç kadın esnaf tarafından kurtarılırken kaçan M.A.A., isimli erkek ‘Karlos’ isimli bir sokak köpeği tarafından ısırılınca yakalandı. M.A.A. gözaltına alınırken diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde dün evine doğru yürüyen F.D. arkasından gelen M.A.A. ve yanındaki kimli belirsiz kişi tarafından saldırıya uğrayarak ormanlık alana sürüklendi. Failler F.D.’ye cinsel saldırıda bulunmaya kalktı. Bu sırada F.D.’nin çığlıklarını duyan bölge esnafı, yardıma koştu. Esnafın geldiğini gören şüpheliler, koşarak kaçmaya başladı.

KAHRAMAN ‘KARLOS’ YAKALADI

Esnaftan bazıları F.D.’ye yardım ederken, diğerleri ise şüphelilerin peşine düştü. Şüphelilerden M.A.A. bir iş yerine girmeye çalıştı. Bu sırada esnafın baktığı sokak köpeği ‘Karlos’ şüpheliyi bacağından ısırdı. Yere düşen M.A.A., esnaf tarafından yakalandı. Esnafın linç girişiminde bulunduğu fail gelen polis ekipleri tarafından teslim alındı.

FAİL GÖZALTINA ALINDI

M.A.A., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan F.D. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.