CHP’nin Çankaya Adayı Hüseyin Can Güner’den ilk açıklama

Yayın tarihi: 13 Şubat 2024 Salı 10:21 am - Güncelleme: 13 Şubat 2024 Salı 10:21 am

CHP’nin  Çankaya’da Alper Taşdelen yerine aday gösterdiği Hüseyin Can Güner’den ilk açıklama geldi. Güner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Parti Meclisimize, bu onurlu sorumluluğun bana layık görülmesinde katkısı olan her Cumhuriyet Halk Partisi üyesine teşekkürü borç bilirim” dedi.

CHP’de dün gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından Çankaya Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı.

CHP’nin en kuvvetli olduğu ilçelerden Çankaya’da iki dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Alper Taşdelen’in yerine Hüseyin Can Güner aday gösterildi.

Güner’den adaylığının ardından ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Güner şu ifadeleri kullandı:

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Çankaya’mız için partimizin Belediye Başkan adayı olmanın tarifsiz gururunu yaşıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısından girdiğim günkü kadar inançlı, en az o günkü kadar heyecanlı ve mutluyum.

Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Parti Meclisimize, bu onurlu sorumluluğun bana layık görülmesinde katkısı olan her Cumhuriyet Halk Partisi üyesine teşekkürü borç bilirim. Bugüne kadar nasıl hep birlikte yürüdüysek, bundan sonra da Çankaya’da yan yana, omuz omuza yürüyeceğiz.

İnsanımızın sürüklendiği yoksulluğa, ülkemizi yakıp kavuran karanlığa karşı 100 yıl evvel nasıl ışık olduysa, bugün de umudun ışığı Çankaya’dan parlayacak.”

Gürsel Tekin CHP’den istifa etti

Kaynak: TELE1