CHP’li vekillerden Mehmet Ali Çelebi’ye sert tepki! Utanma duygusu yok

Yayın tarihi: 7 Ağustos 2022 Pazar 7:12 pm - Güncelleme: 7 Ağustos 2022 Pazar 7:12 pm

Gazeteci Zeynel Lüle’nin sunduğu TELE1 Hafta Sonu’na CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba konuk oldu. CHP’li isimler Mehmet Ali Çelebi’nin AKP’ye yakınlaşmasına sert tepki gösterdi.

CHP’den istifa edip Memleket Partisi’ne katıldıktan sonra Muharrem İnce’yle anlaşmazlık yaşayan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Cumhur İttifakı ve Erdoğan’ı övdü. Mehmet Ali Çelebi’nin Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Çelebi Twitter hesabı üzerinden Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!” paylaşımını yaptı. Çelebi’nin paylaşımına büyük tepki geldi.

Mehmet Ali Çelebi AKP’ye göz kırptı

VELİ AĞBABA SERT KONUŞTU

Mehmet Ali Çelebi’nin Cumhur İttifakı’nı övmesi ve AKP’ye yakınlaşmasına TELE1’de Zeynel Lüle’nin konukları Ali Mahir Başarır ve Veli Ağbaba da tepki gösterdi. “Hiç şaşırmadım” diyen Veli Ağbaba “İzmir’de laiklik ve demokrasi için oy istedi şimdi laikliği ve demokrasiyi yok eden bir ittifaka katıldı, ona yakışan o dur” ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Ağbaba ” Bir insanda şahsiyet yoksa, bir insanda kişilik yoksa, bir insanda omurga yoksa her şeyi yapabilir ” dedi.

ALİ MAHİR BAŞARIR: UTANMA DUYGUSU ÇOK ÖNEMLİ

Söz alan CHP’li Ali Mahir Başarır ” Veli ağabeyi Malatya beni Mersin niye seçti? Kuddusi Okkır’ın Ali Tatar’ın katilleriyle hesaplaşmamız için seçti. Berkin Elvan’ın katilleriyle hesaplaşmamız için seçti. 5’li çeteyle hesaplaşmamamız için seçti. Onun katilleriyle yan yana oturup siyaset yapmak için seçmedi bizi. Utanma duygusu çok önemli”

AKP’den Mehmet Ali Çelebi’ye destek