CHP’li isim adaylıktan çekilmişti! Edirne’de yeni aday belli oldu

Yayın tarihi: 22 Şubat 2024 Perşembe 6:38 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2024 Perşembe 6:41 pm

Sağlık sorunları nedeniyle CHP Lideri Özgür Özel‘in isteğiyle adaylıktan çekilen CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun yerine ön seçimde en çok 2’nci oyu alan Avukat Filiz Gencan Akın aday oldu.

CHP Edirne’de 5 Şubat’ta gerçekleştirilen ön seçimden ilk sırada çıkan eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisinin Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Ön seçimde birinci çıkmıştı! Özgür Özel istedi CHP’li isim adaylıktan çekildi

YENİ ADAY BELLİ OLDU

Edirne Belediye Başkan adayı ise ön seçimde en yüksek ikinci oyu alan avukat Filiz Gencan Akın oldu.

CHP’li isim adaylıktan çekilmişti! Edirne’de yeni aday belli oldu

 

NE OLMUŞTU?

Edirne’de 5 Şubat’ta gerçekleştirilen ön seçimden ilk sırada çıkan eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisinin Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.

Şükrü Ciravoğlu ritim bozukluğu şikayetiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Doktorların bir süre tedavi altında kalıp ritim bozukluğu tedavisi olması gerektiğini belirttiği Ciravoğlu’nun tedavisi devam ederken adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Civaroğlu, “Genel başkan ‘geçmiş olsun’ dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim” dedi.

Kaynak: TELE1