Ön seçimde birinci çıkmıştı! Özgür Özel istedi CHP’li isim adaylıktan çekildi

Yayın tarihi: 22 Şubat 2024 Perşembe 4:47 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2024 Perşembe 4:47 pm

Ön seçimde birinci çıkan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle Genel Başkan Özgür Özel’in isteğiyle adaylıktan çekildi.

Şükrü Ciravoğlu, 5 Şubat tarihinde yapılan ön seçimden birinci çıktıktan sonra CHP’nin Edirne Belediye Başkan Adayı oldu. Şükrü Ciravoğlu, bir hafta sonra mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetiyle Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tıkalı damarı açılıp stent takılan Ciravoğlu, operasyondan 2 gün sonra taburcu edilip saha çalışmalarına başladı.

ÖZGÜR ÖZEL TANITMIŞTI

Geçen pazar CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısında genel başkan Özgür Özel’in Edirne Belediye Başkan adayı olarak tanıttığı Şükrü Ciravoğlu, dün yeniden ritim bozukluğu şikayetiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Doktorların, bir süre tedavi altında kalıp, ritim bozukluğu tedavisi olması gerektiğini belirttiği Ciravoğlu, bugün sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

ÖZGÜR ÖZEL TELEFONLA ARADI

Civaroğlu, “Genel başkan ‘geçmiş olsun’ dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim” dedi.

Ciravoğlu, adaylıktan çekildiğine yönelik belgeyi imzalayıp CHP ilçe başkanlığı aracılığıyla ilçe seçim kuruluna iletti.

(DHA)

Özgür Özel, Çankaya’ya neden avukatını aday gösterdiğini anlattı

Ön seçimde birinci çıkan CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle Genel Başkan Özgür Özel’in isteğiyle adaylıktan çekildi.

Kaynak: TELE1