CHP’de kurultay salonuna asılan “Oyunun farkındayız” pankartı kaldırıldı

Yayın tarihi: 3 Kasım 2023 Cuma 6:29 am - Güncelleme: 3 Kasım 2023 Cuma 6:29 am

CHP kurultayının yapılacağı spor salonuna asılan pankart kaldırıldı. Pankartta ‘Oyunun farkındayız liderimizin yanındayız’ ifadeleri yer alıyordu.

Kurultay haftasında sona gelen CHP’nin genel merkezinde önceki gün trafik hızlandı. CHP’de bugün artık son temasların yapılması, listelere son şekillerinin verilmesi ve konuşmaların yazılması bekleniyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın yapacağı konuşmayla ilgili kendilerinden görüş topladığını aktaran kurmaylar, “Hareketli bir konuşma olacak. Tabanı silkeleyecek. Nitelikli bir seçim değerlendirmesi yapacak. Kendi değil parti adına yeni bir çerçeve çizecek” değerlendirmesini yapıyor.

CHP’de Kurultay’a geri sayım başladı! Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı

PANKART KALDIRILDI

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; CHP’de kurultayın yapılacağı Arena Spor Salonu’na dün asılan bir pankart dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen isimlerin astığı iddia edilen pankartta, “Oyunun farkındayız, liderimizin yanındayız” ifadesi yer aldı. Pankart Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla kaldırıldı. Komitesinin onayından geçmeyen hiçbir pankartın ise salonda yer almayacağı belirtildi.

Kılıçdaroğlu’na yakın olduğu söylenen Karaman il yönetiminden Özgür Özel kararı