CHP kurultayında ilginç ‘mikrofon’ tepkisi! Zıplayıp notlarını fırlatarak kürsüden indi

Yayın tarihi: 4 Kasım 2023 Cumartesi 4:31 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2023 Cumartesi 4:52 pm

CHP’li Abdullah Şahin büyük kurultayda konuşma yaparken süresi bittiği için mikrofon kapatıldı. Sinirlenen Şahin, notlarını fırlatıp kürsüden indi.

CHP 38. Olağan Kurultayı “İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı” sloganıyla bugün Ankara’da başladı. 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi, Cumhuriyet’in ve partinin 100. yılında yeni genel başkanı ve yeni parti yönetimini seçiyor. Delegeler, kurultay için imza atmaya başladı.

Ankara Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan kurultayda, CHP Genel Başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel yarışıyor. Eski milletvekili İlhan Cihaner ve Örsan Öymen ise adaylıktan çekildi.

Kurultay delegelerin beşer dakika süreyle konuşmalarıyla devam ediyor.

CHP’li Abdullah Şahin, kurultayda sağlık ve gençliğin sorunlarıyla ilgili konuşma yaparken süresi bittiği için mikrofonu Divan tarafından kapatıldı.

Şahin, Divan’dan bir dakika süre istedi ancak “Maalesef ek süre veremiyoruz, çok sayıda konuşmacı var” yanıtını aldı. Yanıta sinirlenen Şahin önce biraz zıpladı daha sonra notlarını fırlatarak kürsüden indi.

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal’in yol arkadaşı olacaksan arkadan hançerlemeyeceksin

CANLI | CHP’de kritik kurultay başladı! Genel başkan seçilecek

CHP’de İlhan Cihaner ve Örsan Öymen adaylıktan çekildi

Öymen’den Kılıçdaroğlu’na: 12 seçim kaybedildi, hepsinde mi sırtınızdan hançerlendiniz?

İmamoğlu: Bu kurultay Türkiye muhalefetinin toptan şekilleneceği kurultay