Cem Yılmaz yeni bir aşka yelken açtı

Yayın tarihi: 7 Kasım 2022 Pazartesi 5:30 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 5:30 pm

Komedyen Cem Yılmaz‘ın aşk hayatıyla ilgili yeni bir iddia magazin gündemine düştü. Cem Yılmaz’ın Bir İstanbul Masalı, Emret Komutanım, Masumlar Apartmanı, gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Seda Akman ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Cem Yılmaz’ın oyuncu Seda Akman’la sevgili olduğu ve ikilinin gözlerden uzak görüştüğü ortaya çıktı. Yılmaz’ın Akman’a da son filmi “Ayzek’le Bir Gece”de kısa bir rol verdiği öğrenildi.

Aşk hayatıyla ilgili soruya geçtiğimiz günlerde esprili bir yanıt veren Yılmaz’ın bir süredir Seda Akman’la sevgili olduğu ve gözlerden uzak görüştüğü iddiaları gündeme geldi.

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman, 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Bilkent Üniversitesi Diksiyon ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. 1998 yılında Miss Palmolive seçilmiş ve ardından Miss Intercontinental yarışmasında 4. olmuştur. 1999 yılında ise Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir.

İlk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Yazı Tura adlı sinema filminde canlandırdığı Nazan karakteriyle yaşamıştır.

Yazı Tura, Bir İstanbul Masalı, Balans ve Manevra, Aşk ve Mavi, Bu Şehir Arkadan Gelecek, Adı Zehra, Kalp Atışı, Gecenin Kraliçesi, Acil Servis, fatih, Tozlu Yollar, Eve Düşen Yıldırım, Karakol, Küçük Sırlar, Behzat Ç, Mükemmel Çift, Sonbahar, hesaplaşma, Annem, Emret Komutanım, Kanlı Düğün, Bir İstanbul Masalı, Ölümsüz Aşk, Yazı Tura, Balans ve Manevra, Emret Komutanım: Şah Mat, İyi Yemek Öldürür gibi yapımlarda rol alan Seda Akman, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kurşun adlı dizide Feraye karakterine hayat vermektedir. Seda Akman, 1.70 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.

 

Cem Yılmaz yeni filminin adını duyurdu