Cem Küçük: Ne yani CHP kazanırsa ‘Yandık bittik mi?’ diyeceğiz? Asla

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 5:45 pm - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 5:49 pm

AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük AKP’nin ‘seçimi kaybetme’ ihtimalinden bahsetti, ‘Erdoğan’ın kazanacağını’ söylemeyi de ihmal etmedi.

Anketlerde eriyen AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteciler ‘seçimi kaybetme’ ihtimalini göz önünde bulundurup muhalefete yönelik ılımlı açıklamalarını sürdürüyor.

Nagehan Alçı’nın ardından gazeteci Cem Küçük de bu ihtimali yazdı, “Ne yani CHP kazanırsa, ‘Yandık bittik mi?’ diyeceğiz? Asla” dedi.

“Seçimleri Erdoğan ve AK Parti’nin kazanacağını düşünüyorum” diyen Küçük, Türkiye gazetesinde yayımlanan yazısını şöyle sürdürdü:

“Muhalefet kazanırsa onlar ülkeyi idare ederler. İyi idare ederlerse kalırlar, yoksa ilk seçimde giderler. Böyle görmek gerekir. Ne yani CHP kazanırsa, ‘Yandık bittik mi?’ diyeceğiz? Asla. AK Parti kazanırsa da muhalifler, ‘Bu ülkede yaşanmaz’ demeyecek. Tam tersi yaşamaya devam edecekler.

En’li laflarla bu zamanı anlayamayız. Onu tarih belirler. Savaşa gitmiyoruz. Seçim bu. Millet ne derse o olacak. Başka yoruma da gerek yok. Gün gelir 2071 seçimleri tarihin en muhteşem seçimi olabilir. 2123 tarihinde neler tartışılacak. Biz göremeyeceğiz ama bunların hepsi olacak. O bakımdan kavgaya, dövüşe gerek yok. Sadece bir seçim bu. Hepsi o…”

Nagehan Alçı’dan değişim sinyali: Bu AK Parti’den yana olmam

YSK’nın Millet İttifakı kararı Nagehan Alçı’yı bile isyan ettirdi

Nagehan Alçı tepkilere yanıt verdi, Yeni Akit ‘nankör’ dedi