Caviar , yeni iPhone fiyatıyla şaşırttı

Yayın tarihi: 6 Şubat 2022 Pazar 10:00 am - Güncelleme: 5 Şubat 2022 Cumartesi 8:41 pm

Kış Olimpiyatları Çin’in Pekin kentinde başladı. Lüks iPhone kılıfı üreticisi Caviar, Kış Olimpiyat oyunlarını anmak için altın kaplı iki özel sürüm iPhone sundu. Ancak fiyatları dudaklarınızı uçuklatacak.

Pekin Kış Olimpiyatları iPhone’ları, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max olarak karşımıza çıkıyor. Caviar, telefonun arka kasasını, güneş ışınlarının yanılsamasını veren, darbeye dayanıklı ve hafif kırmızı kompozit malzemeyle yaptığını duyurdu. Telefonun arka tarafında ayrıca Xiaohaituo Dağı, Ulusal Alp Kayak Merkezi ve paten yollarının hassas deseni ile birlikte Pekin Kış Olimpiyatları logosu yer alıyor.

Caviar

 

Bu iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max ile ilgili en etkileyici şey, tüm tasarımların yanı sıra Caviar markasının 18 ayar altın kullanmış olması. Sınırlı sayıda olduğundan, bu cihazlardan yalnızca sekiz adet satın alınabilir. Münhasırlık dışında, Caviar’ın bu cihazlardan sadece sekizini üretmesinin başka bir nedeni daha var ve bu da cihazların fiyat etiketi. iPhone 13 Pro Olympic Hero Gold, 128GB modeli için 26.000 $ fiyat etiketine sahip. Öte yandan lüks kasa üreticisi, iPhone 13 Pro Max Olympic Hero Gold 1TB modelini 27,080 dolar olarak fiyatlandırdı. Geçmişte Caviar, bir mermiyi durdurabilen iPhone 13 Pro, erimiş Tesla Model 3’ten yapılmış iPhone 13 Pro ve gerçek bir dinozor diş parçasına sahip ilginç bir iPhone 13 Pro gibi bazı maliyetli ancak ilgi çekici iPhone kılıfları üretti.

Google depremleri önceden haber veriyor: Peki bu özellik nasıl kullanılıyor?