Bülent Yıldırım ve Serdar Ali Çelikler arasındaki ilginç diyalog sosyal medyaya damga vurdu!

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2019 Pazartesi 1:55 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2019 Pazartesi 2:13 pm

Süper Lig’de Galatasaray ile Konyaspor’un 1-1 berabere kaldığı maç sırasında canlı yayında olan eski hakem Bülent Yıldırım ile futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündeme oturdu.

 

Süper Lig’de Galatasaray ile Konyaspor’un 1-1 berabere kaldığı maç sırasında canlı yayında olan eski hakem Bülent Yıldırım ile futbol yorumcusu Çelikler arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündeme oturdu.

Yeni Merkez Hakem Kurulu’nun göreve gelmesinin ardından tercih edilmeyen ve bu gelişmelerin ardından hakemliği bırakan Bülent Yıldırım CNN Türk’te yorumculuğa başladı. Dün akşam Galatasaray Konyaspor maçının oynandığı sırada yayında olan Bülent Yıldırım’ın futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler ile yaşadığı diyalog sosyal medyada gündeme oturdu. İkilinin arasındaki konuşma twitter’da gecenin en çok paylaşılan videoları arasında yer aldı ve TT listesine girdi.

Çeliker’in “Son seneki performansından sonra ayrılman doğruydu” demesi üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldırım, “Yani siz bu kararı alkışlıyorsunuz o zaman?” dedi. Çeliker ise Evet ben bu kararı doğru buluyorum. Ama şöyle söyleyeyim eksik buluyorum. Yetmez ama evet diyorum.” şeklinde konuştu.

 

Aslan son anda yıkıldı! Galatasaray 1-1 Konyaspor

İşte sosyal medyadaki o video:

 

 

Serdar Ali Çelikler Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

Spor Yorumcusu Serdar Ali Çelikler son dönemde Türkiye Futbol Federasyonu için başkan adayı olması ile gündeme gelmiştir.

Özellikle Habertürk’te spor yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Serdar Ali Çeliker 1996 yılında stajer muhabir olarak Yeni Yüzyıl Gazetesi Ekonomi Servis bölümünde gazetecilik mesleğine adım atmıştır. Askerlik görevini tamamladıktan sonra bir süre Halkla İlişkiler sektöründe çalışan Çelikler, 2002 yılında Sabah Yazı İşleri Editörlüğü yapmıştır.

Fotomaç Genel Yayın Yönetmenliği, Sabah Spor Müdürlüğü ve Habertürk bünyesinde çalışmalarını sürdürmüştür.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Eşi Gülin Yıldırımkaya Çelikler’de 17 yıl muhabir, editör ve programcı olarak Habertürk’te görev almış 2017 yılında görevinden istifa etmiştir. Bu evliliğinden Yaz isminde bir kızı vardır.