Bu kez de Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’a ait iş yerine silahlı saldırı

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 7:45 pm - Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe 1:19 am

Ataşehir’de sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’a ait iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. 

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde iddiaya göre Engin Polat’a ait iş yerinin önüne gelen motosiklette bulunan iki kişiden biri, iş yerine defalarca ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

DÜN DE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ 

Dün yine Ataşehir’de Dilan Polat’a ait polikliniğe kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gece saatlerinde silahla ateş açılmıştı.

MASAK ‘HESAPLARI DONDURULSUN’ DEMİŞTİ

Hakkında kara para aklama, mekan kurşunlatma gibi iddialarla gündemdeydi. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Dilan Polat ve eşi Engin Polat’la ilgili rapor hazırlamıştı. Raporda, sahte ve şüpheli işlemlerin 200 milyon liradan fazla olduğuna değinilmişti. MASAK savcılığa gönderdiği raporda, Polat ve eşinin banka, kripto varlık ve elektronik para kuruluşları işlemlerinin askıya alınmasını talep etmişti.

Ataşehir’de Dilan Polat’ın polikliniğine silahlı saldırı

MASAK Dilan Polat ve Engin Polat hesaplarının dondurulmasını istedi! “200 milyon liralık sahte işlem…”