Melih Gökçek’i canlı yayına katıldığına pişman ettiler: Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız?

Yayın tarihi: 10 Ocak 2020 Cuma 11:23 pm - Güncelleme: 10 Ocak 2020 Cuma 11:26 pm

ABB eski Başkanı Melih Gökçek’in telefonla bağlandığı CNN Türk canlı yayınına, gazeteci Ali Haydar’ın Gökçek’e yönelik, “Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız. Beni halk seçti. Ben bu görevi teslim etmiyorum deseydiniz” sözleri damga vurdu.

Ankara’da kar yağışı sonrası yaşanan tuz tartışması ile ilgili programa telefonla bağlanan Gökçek sinirlerine hakim olamadı.  CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programında Melih Gökçek’e, konuklardan birinin “Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız” şeklindeki çıkışı programa damga vurdu.

“BU KADAR CESARETİNİZ VARSA…” 

Gökçek’e gazeteci Ali Haydar, “Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız. Beni halk seçti. Ben bu görevi teslim etmiyorum deseydiniz” dedi.

“HANDE HANIM SUSTURUYOR MUSUNUZ?”

Bu durum üzerine Melih Gökçek, programın moderatörü Hande Fırat’a, “Hande hanım susturuyor musunuz? Kapatayım mı?” diye sorarken, gazeteci Ali Haydar, “Hiç kimse beni susturamaz. Melih Gökçek hiç susturamaz” dedi.

 

 

Mehmet Metiner’den canlı yayında Melih Gökçek ve Kadir Topbaş itirafı