Brad Pitt F1 pilotu oluyor

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2023 Cuma 6:40 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2023 Cuma 6:40 pm

Brad Pitt, yeni filmi için Formula 1 aracının koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Pitt, bu hafta sonu Britanya Grand Prix’inde piste çıkacak. Pitt için Silverstone’da pistinde özel garaj hazırlandı.

Ünlü oyuncu Brad Pitt, yeni Formula 1 filmiyle beyazperdeye dönüyor. 59 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, film çekimleri için Britanya Grand Prix yarışlarına katılacak.

Yarışların yapılacağı Silverstone pistinde yerini alan Pitt, Joseph Kosinski’nin yönetmen koltuğunda oturduğu film çekimlerini bu hafta sonu gerçekleştirecek.

Pitt, filmde 30 yıl aradan sonra piste dönen Sonny Hayes adındaki Formula 1 pilotunu canlandıracak. Pitt’in gerçek Formula 1 aracını süreceği belirtildi.

Böyle dolandırıcılık görülmedi! “Ben Brad Pitt’im” dedi 170 bin avroluk vurgun yaptı

PITT’IN KARAKTERİNE ÖZEL GARAJ

Pitt, Lewis Hamilton’ın Mercedes ekibi tarafından modifiye edilen bir araç ile Silverstone pistinde yalnız başına olacak.

Nlife’da yer alan habere göre; CGI (computer generated imagery) desteğiyle oyuncu sanki bu sezon pistte yarışmış gibi gösterilecek.
Filmin yapımcıları arasında Formula 1’in 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton da bulunuyor. Hamilton “Brad Pittt yaşına göre çok iyi görünüyor. Formula 1 pistinde Brad Pitt ile birlikte olduğum için ne kadar heyecanlı olduğumu tarif edemem” dedi.

Filmin yönetmeni Joseph Kosinski, Tron, Oblivion ve Top Gun: Maverick gibi filmlerle tanınıyor. İşte Brad Pitt’in “Sonny Hayes” için karakteri için hazırlanan garaj. British Grand Prix yarışı, 7-9 Temmuz tarihlerinde İngiltere’deki Silverstone pistinde yapılacak.