Böyle dolandırıcılık görülmedi! “Ben Brad Pitt’im” dedi 170 bin avroluk vurgun yaptı

Yayın tarihi: 30 Haziran 2023 Cuma 3:38 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2023 Cuma 3:38 pm

İspanya’da kendisini dünyaca ünlü aktör Brad Pitt olarak tanıtan bir dolandırıcı, İspanyol kadını 170 bin avro dolandırdı.

İspanya’nın Granada şehrinde yaşayan bir kadın, sosyal medyada kendisini dünyaca ünlü aktör Brad Pitt olarak tanıtan kişi tarafından 170 bin avro dolandırıldı. Kadın, dolandırıldığının fark ettikten sonra suç duyurusunda bulundu.

İspanya merkezli Marca gazetesinin haberine göre, dolandırıcılık mağduru kadının avukatı Antonio Estella Aroza, müvekkilinin bir sosyal medya sitesindeki “Brad Pitt Fans Club” hesabı aracılığıyla tanıştığı bir kişi tarafından dolandırıldığını söyledi.

DUYGUSAL BAĞ KURUP GÜVENİNİ KAZANDI

Aroza, müvekkilinin “Dolandırıcı, 2022 yılı başlarında kendisini Brad Pitt olarak tanıttı. Fiziksel olarak da ünlü aktöre benziyordu” dediğini belirtti. Aroza, sahte Brad Pitt’in, internet üzerindeki yazışmalarla İspanyol kadınla duygusal bir bağ kurduğunu ve güvenini kazandığını ifade etti.

FİLM ÇEKME SÖZÜ VERDİ

Aroza, İspanya’ya gelerek birlikte film çekme sözü veren sahte Brad Pitt’in, bazı giderleri karşılamak için banka havalesi yoluyla farklı tutarlarda para talep etmeye başladığını belirtti.

Sahte Brad Pitt’in kırmızı halıda çekilmiş montajlı fotoğraflar gönderdiğini söyleyen avukat, Sahte Brad Pitt’in şimdiye kadar müvekkilinden 170 bin avro aldığını açıkladı.

İspanyol avukat, dolandırıcı hakkında dolandırıcılık, kimlik hırsızlığı ve para aklama suçlarından şikayetçi olduklarını söyledi.

Brad Pitt’in komşusuna yaptığı jest yıllar sonra ortaya çıktı! “O çok nazikti”