Bozuk telefonu iade etmek istedi: Polis biber gazı sıktı, 6 gözaltı

Yayın tarihi: 19 Mart 2021 Cuma 4:48 pm - Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 4:48 pm

Antalya’da bir süre önce satın aldığı telefonun arızalı olduğunu öne sürerek telefonu iade etmek isteyen Selçuk Özdemir ile iş yeri sahibi arasında kavga çıktı. İş yeri çalışanlarının da dahil olduğu kavgaya polis müdahale ederken, olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Selçuk Özdemir isimli şahıs, bugün öğle saatlerinde satın aldığı telefonun bozuk çıktığını iddia ederek iş yerine gitti. Telefonunu iade edip, parasını geri almak isteyen Özdemir ile iş yeri sahibi arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada iş yeri sahibi ve çalışanları Özdemir’e yumruk atıp, darp etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada iş yeri çalışanları polis ekiplerini de tehdit etti.

Kavgayı ayırmak için ekiplerin biber gazı kullandığı olayın ardından iş yeri sahibi Serkan Ceylan ve 5 çalışanı gözaltına alındı. Ceylan’ın polis otomobiline bindirildiği sırada “Bu sizin yanınıza kalmayacak. Bunun hesabı kesilecek. Bana haksızlık yaptınız” diye bağırması ise dikkat çekti.