Böyle vicdansızlık görülmedi!

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 6:47 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 4:58 pm

Konya’da canına kıymak için yüksek gerilim direğine tırmanan bir kadın, 1 buçuk saatlik ikna çabalarının ardından kendini değil kediyi aşağı attı.

Olay, Konya’nın Meram ilçesine bağlı Alavardı Mahallesi Ulusöz Sokak’ta sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 32 yaşındaki Songül Ö. isimli kadın canına kıymak için yüksek gerilim hattına çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler çevre güvenliğini sağlayarak Songül Ö. İle iletişim kurmaya çalıştı.

Yeni Konya gazetesinin haberine göre, ikna çabalarının 1,5 saat sürdüğü Songül Ö., aşağı inmek için ekiplerden sokak kedisinin yanına çıkarılmasını istedi. Ekipler sokak kedisini yakalayarak itfaiye vinci ile genç kadına verdi.

Kediyi kurtarmak için canını tehlikeye attı

KEDİYİ AŞAĞI FIRLATTI

Kucağındaki kediyle itfaiyenin vincine alınan Songül Ö. tam aşağı indirilirken elindeki kediyi yere fırlattı. Metrelerce yüksekten asfalta çakılan yavru kedi öldü. Olan bitene şahit olan vatandaşlar telef olan kediyi yavru kediyi kurtarabilmek umuduyla kalp masajı yaptı ancak çabalar sonuç vermedi.

LİNÇ GİRİŞİMİNİ POLİS ÖNLEDİ

Öfkeli kalabalık Songül Ö.’ye saldırmak istedi fakat linç girişimini polis önledi. Ambulansa alınan Songül Ö. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Böyle vicdansızlık görülmedi! Kediye ağda bandı yapıştırdılar