Boş salona konuşan Bozdağ umduğunu bulamayınca Bakan gömleğini giydi

Yayın tarihi: 16 Nisan 2023 Pazar 5:30 pm - Güncelleme: 16 Nisan 2023 Pazar 5:30 pm

Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ seçim çalışmalarında bakanlık yetkilerini kullanarak 18 bin 500 olarak açıkladığı personel alımını 22 bin 120’ye çıkardığını duyurdu. Bakan Bozdağ konuşma yaptığı sırada partililerin salonu terk etmesiyle gündeme gelmişti.

Adalet Bakanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ TRT Haber’de açıklamalarda bulundu. Aday gösterildiği şehir üzerinden Erdoğan ile de kriz yaşadığı iddia edilen Bekir Bozdağ, vekil olarak partililere umut vermeyince bakanlık yetkilerini kullandı.

PERSONEL SAYISINI ARTTIRDI

Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada “18 bin 500 olarak açıklamıştım. Şimdi sayıyı güncelledik, 22 bin 120 personel için yazımızı cumhurbaşkanımıza yolladık. Önümüzdeki hafta hangi ilde kaç personel alınacağını açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

SALON TERK EDİLMİŞTİ

AKP Şanlıurfa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılmıştı. Şanlıurfa Milletvekili Adayı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kürsüye çıktı. Bozdağ, Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyerek konuşmasına başlamış, konuşması ilerledikçe partililer salonu terk etmeye başlamıştı.

Bekir Bozdağ konuştukça partililer salonu boşalttı

ERDOĞAN İLE KRİZ YAŞADI İDDİASI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa’dan AKP listesinden aday gösterilmesine itiraz etmiş ve kendi memleketinden seçime girmek istemişti. Kulislerde, adaylığına yaptığı itiraza AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ben öyle uygun gördüm Bekir” yanıtını verdiği konuşulmuştu.

Erdoğan ile Bozdağ arasında ’15 bin lira zam’ krizi iddiası