Bodrum Belediyesi’ne operasyon

Yayın tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba 11:17 pm - Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba 11:17 pm

Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde, savcılığın talebiyle imar usulsüzlükleri iddiası üzerine inceleme başlatıldı. Belediye tarafından yapılan açıklamada “Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmekte olup yapılan bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır” ifadeleri yer aldı.

Muğla’nın CHP’li Bodrum Belediyesi’nde Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla operasyon başlatıldı. 48 Polisten oluşan özel ekip, Ortakent mahallesinde bulunan İmar İşleri Müdürlüğü binasına gelerek birçok doküman ve bilgisayara incelenmek üzere el koydu.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Bodrum Belediyesi’nin resmi internet sitesinden ise şu açıklama yapıldı:

“Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda idaremizce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna yansıyan hususlarla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca talep edilen belgeler Emniyet Müdürlüğü personeline teslim edilmektedir. Konuya ilişkin gözaltına alınan bir personel yada yönetici bulunmamaktadır. Bodrum Belediyesi, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışıyla yönetilmekte olup yapılan bütün iş ve işlemler mevzuat ve hukuka uygun olup her türlü denetime açıktır.”

Rus milyarder Abramovich’e Bodrum’da protesto