Bir ‘baklavacı kardeşler’ olayı daha! Aynı tekme Esenyurt’ta

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2020 Perşembe 9:15 pm - Güncelleme: 9 Temmuz 2020 Perşembe 9:22 pm

Esenyurt’ta, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı yaya yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen yaralının yakınları kadın sürücüye saldırdı. Kazaya neden olan kadın sürücü, zabıta ekiplerince olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Adı öğrenilemeyen kadın sürücünün kullandığı 34 SE 6832 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaşlı adam yere düşerek yaralandı. Yaralının yakınları ortalığı birbirine katarken, olay yerinde bulunan zabıta ekipleri ise olayın şokunu atlatmakta güçlük çeken kadın sürücüyü ekip arabasına alarak olay yerinden uzaklaştırdı.

Yaralının yakınları, otomobile tekmeler atarak kadın sürücüyü bulmaya çalıştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından, yaralı yakınlarının saldırısıyla hasar gören otomobil olay yerinden kaldırıldı.

Saldırıya uğrayan kadın sürücü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

HAMİLE KADINA TEKME, CEZASIZ KALMIŞTI

Hasan ve Hüseyin Sel, trafikte tartışma çıkınca içerisinde hamile bir kadının da bulunduğu araca saldırmıştı. O görüntüler günlerce konuşuldu.

Olayın ardından karar duruşması 18 Haziran 2020’de görülmüş, Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan 4’er yıl 2’şer ay, “Ulaşım araçlarının kaçırılması ve alıkonulması” suçundan da 10’ar ay hapis cezası ile cezalandırmıştı. Sanıkların 10’ar aylık hapis cezaları ertelenmişti.