Beşiktaş’tan taraftarlara bayram hediyesi: 2-0

Yayın tarihi: 22 Nisan 2023 Cumartesi 10:00 pm - Güncelleme: 22 Nisan 2023 Cumartesi 10:00 pm

Beşiktaş, Süper Lig’in 31’inci haftasında Ümraniyespor’a konuk oldu. Siyah beyazlı ekip, sahadan 2-0 galip ayrılarak puanını 62’ye yükseltti.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında HangiKredi Ümraniyespor, sahasında Beşiktaş’ı ağırladı. Siyah beyazlı ekip, rakibini deplasmanda 2-0 mağlup ederek ligdeki puanını 62’ye yükseltti.

KARA KARTAL YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

Siyah beyazlı ekip, Ümraniyespor deplasmanında aldığı galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Ligde son olarak Demir Grup Sivasspor’a deplasmanda 1-0 yenilen siyah-beyazlı ekip daha sonra oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

8 maçlık seride MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor ve Ümraniyespor’u mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Fraport TAV Antalyaspor ve Trabzonspor maçlarında ise rakipleriyle golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş’ta 5 ismin üzeri çizildi

REDMOND GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Beşiktaş’ta son haftaların golcü isimleri arasında yer alan Nathan Redmond, Ümraniyespor’u da boş geçmedi.

25. dakikada attığı golle siyah-beyazlıları 1-0 öne geçiren Redmond, biri kupa olmak üzere 6. gol sevincini yaşadı. Ligdeki ilk golünü Yukatel Kayserispor ağlarına atan siyah-beyazlı oyuncu daha sonra İstanbulspor, Fenerbahçe ve Bitexen Giresunspor maçlarında da peş peşe 3 gol kaydetti.

Trabzonspor maçını boş geçen Redmond, 1 maç aranın ardından gollerine devam etti.

ABOUBAKAR GOL SAYISINI 7’YE YÜKSELTTİ

Beşiktaş’ta üçüncü dönemini geçiren Vincent Aboubakar, 71. dakikada attığı golle bu sezonki 7. golünü kaydetti.

Ara transfer döneminde siyah-beyazlı takıma katılan Kamerunlu oyuncu, ilk 4 maçını sessiz geçerken daha sonra oynadığı MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe ve Giresunspor (2) maçlarında peş peşe gol kaydetti. Golsüz beraberlikle sona eren Trabzonspor maçında gol sevinci yaşayamayan Aboubakar 1 maçlık aranın ardından skor üretmeye devam etti.