Beşiktaş’ın Sergio Ramos transferinde B planı hazır

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:57 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2023 Pazartesi 11:57 am

Beşiktaş Sergio Ramos’tan olumsuz bir haber gelmesi halinde Leonardo Bonucci’yi gündemine alacak.

Beşiktaş, Galatasaray ve Arabistan kulüplerinin de radarında bulunan dünyaca ünlü İspanyol stoper için girişimlerine devam ediyor. Kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen 37 yaşındaki futbolcu için pazarlıklar sürüyor.

Kara Kartal, stoper hattına lider özellikli bir yıldız kazandırmak için büyük çaba sarf ediyor. Yönetim, Sergio Ramos’tan istediği sonucu alamazsa rotayı bir başka dünyaca ünlü yıldız stopere çevirecek ve transfer harekatı başlayacak. Bu flaş hamlenin yanı sıra, Beşiktaş’ın Talisca operasyonu da tüm hızıyla devam ediyor.

KARTAL, BONUCCİ’NİN PEŞİNDE

Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar için bir yandan Sergio Ramos bir yandan da Anderson Talisca için temaslar devam ederken İtalyan basınından bir bomba transfer haberi daha geldi. Kartal, Leonardo Bonucci ile ilgileniyor! Juventus’ta kadro dışı bırakılan 36 yaşındaki stoperin, Ramos’tan gelecek olumsuz haber halinde gündeme geleceği belirtildi. Leonardo Bonucci, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 26 maça çıktı. 36 yaşındaki stoper, 2 gollük bir performans sergiledi. Bonucci’nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

Sergio Ramos’un Galatasaray’a transferi için Icardi devreye girecek iddiası