Beşiktaş’a Ghezzal müjdesi

Yayın tarihi: 29 Mart 2023 Çarşamba 12:33 pm - Güncelleme: 29 Mart 2023 Çarşamba 12:33 pm

FenerbahçeBeşiktaş derbisi öncesinde siyah beyazlı taraftarları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Bir süredir sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Rachid Ghezzal’ın antrenmanlarda form tuttuğu kaydedildi.

Süper Lig’in 27’nci haftasında Pazar günü Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Beşiktaş’ı ağırlayacak. Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın, Fenerbahçe maçına kadar form olarak 90 dakika sahada kalabilecek duruma geleceği iddia edildi.

DERBİYE ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYOR

Siyah beyazlı ekibin kanat oyuncusu Ghezzal, ilk 11’deki yerine İstanbulspor karşılaşmasıyla birlikte dönüş yaptı. Ayak tabanı ve kasık bölgesindeki sorunlarını atlatmasının sonrasında milli arada takım izinliyken çalışmalarına devam eden deneyimli futbolcunun derbiye özel olarak hazırlandığı öğrenildi.

“FORM TUTTUĞU” İDDİA EDİLDİ

Milliyet’in haberine göre Ghezzal, Fenerbahçe karşılaşmasına kadar form olarak 90 dakika sahada kalabilecek duruma gelecek. İstanbulspor mücadelesinde oyuna ilk 11’de başlasa da 63’üncü dakikada yerini Redmond’a bırakan Ghezzal, Kadıköy’de oynanacak dev müsabakada oyunun son anına kadar görev yapabilecek.

Beşiktaş’tan Mert Günok hamlesi

Fenerbahçe’den Lincoln Henrique’nin son durumuna ilişkin açıklama