Fenerbahçe’den Lincoln Henrique’nin son durumuna ilişkin açıklama

Yayın tarihi: 28 Mart 2023 Salı 3:10 pm - Güncelleme: 28 Mart 2023 Salı 3:11 pm

Fenerbahçe, sakatlık yaşayan futbolcusu Lincoln Henrique ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Henrique’nin yurtdışında ameliyat edildiği kaydedildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, sakatlığı bulunan Lincoln Henrique ile açıklama yaptı. Açıklamada, Brezilyalı oyuncunun ön çapraz bağ yaralanması sebebiyle yurt dışında ameliyat edildiği bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“GEÇMİŞ OLSUN LİNCOLN HENRİQUE”

“Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Lincoln Henrique, ön çapraz bağ yaralanması nedeniyle yurt dışında başarılı bir operasyon geçirmiştir. Rehabilitasyon ve tedavi süreci başlayan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

“İYİLEŞME VE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEME ZAMANI”

Lincoln Henrique ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Herkese merhaba sevgili Fenerbahçe taraftarı. Biliyorsunuz ki; Sevilla maçında ağır bir sakatlık yaşadım ve bugün Portekiz’de bir operasyon geçirdim. Biz profesyonel futbolcularız ve hayatımızda istemesek de böyle zorlu dönemler yaşayabiliyoruz. Daha güçlü döneceğimi ve takımıma yine her zamanki gibi elimden gelen katkıyı yapacağımı biliyorum. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi iyileşme ve şampiyonluğu bekleme zamanı.”

Gençlerbirliği’nin futbolcusundan skandal Fenerbahçe paylaşımı