Beşiktaş transferde rotayı İngiltere’ye çevirdi! 3 isim listede

Yayın tarihi: 18 Mayıs 2023 Perşembe 2:36 pm - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 Perşembe 2:36 pm

Beşiktaş, Süper Lig’de yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlı ekipte Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, rotasını İngiltere Premier Lig’e çevirdi.

Süper Lig ekibi Beşiktaş yönetiminde transfer çalışmalarına hız verildi. Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, özellikle orta saha ve stoper takviyelerinin kampa yetişmesini istiyor.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı kadroya katacakları futbolcuları belirlemek için yoğun mesai harcıyor. Kazancı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuları mercek altına aldı.

MINA’YA SICAK TAKİP

Stoper transferi için gündemin ilk sırasında Evertonlı Yerry Mina var. Premier Lig’de bu sezon 5 maçta forma giyen Kolombiyalı futbolcu için temaslar sürüyor.

LİSTEDEKİ BİR DİĞER İSİM DANIEL AMARTEY

Leicester City’de görev yapan Ganalı oyuncu Daniel Amartey de menajerler tarafından siyah beyazlılara önerildi. 28 yaşındaki Amartey, stoper mevkinde görev yapıyor. Ganalı oyuncu bu sezon Premier Lig’de 20 maçta forma giydi.

LINGARD DA LİSTEDE

Orta saha transferi için ise sürpriz bir isim öne çıktı. Jesse Lingard, Beşiktaş’a önerilen isimler arasında. Uzun yıllar Manchester United forması giyen İngiliz futbolcu, bu sezon Nothingam Forrest’te görev yapıyor.

Yönetim ve teknik heyet, sezon sonunda boşa çıkacak bu 3 futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Önümüzdeki günlerde adayların çoğalması bekleniyor.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Valerien Ismael’in yeni adresi belli oldu