Beşiktaş Fransız Teknik Direktör Valerian Ismael ile anlaştı

Yayın tarihi: 20 Mart 2022 Pazar 9:18 am - Güncelleme: 20 Mart 2022 Pazar 10:43 am

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Fransız Teknik Direktör Valerian Ismael ile anlaştıklarını açıkladı. Kazancı, Ismael ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacağını bildirdi.

Sergen Yalçın’ın istifasından sonra Önder Karaveli ile yoluna devam Beşiktaş, Şenol Güneş ile anlaşacağı iddia edilmişti. Güneş, 19 Şubat’ta iddiaları reddederek, Önder (Karaveli) hoca, Beşiktaş’ta işini severek yapıyor. Şu anda da belli ki kulübün teknik direktöre ihtiyacı yok” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın Önder Karaveli ile ayrılık kararı alacağı yönündeki haberlerden sonra takımın yeni teknik direktörü belli oldu.  Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, son olarak West Bromwich Albion’u çalıştıran Valerian Ismael ile anlaşıldığını bildirdi. Ceyhun Kazancı Fanatik’ten Orhan Yıldırım’a konuştu. İşte Ceyhun Kazancı’nın açıklaması:

“Ben Valerien İsmael ile her konuda anlaştım. Süre konusunda sıkıntı yok. Eğer Başkanımız Ahmet Nur Çebi onay verir ise hemen takımın başına geçecek. Süreç uzarsa da Önder hocamız ve Mehmet Ekşi hocamız buradalar. Önder hoca teknik ekip içinde olacak.”

Başkan Çebi ve kurmaylarının pazartesi günü yönetim toplantısında İsmael ismini masaya yatıracağı ve toplantı sonrasında Fransız teknik adamı açıklayacağı gelen haberler arasında.

700 BİN EURO

Öte yandan Kazancı’nın, Ismael ile yaptığı pazarlıklarda 46 yaşındaki hocayla 1+1 yıllık sözleşme süresi ve yıllık tüm teknik ekibe toplamda 700 bin Euro’luk maaş önerisiyle anlaştığı da kaydedildi.

Pazartesi yönetim kurulundan onay çıkması halinde Ismael salı günü İstanbul’a gelecek.

Beşiktaş galibiyete hasret kaldı