Beşiktaş evinde dolu dizgin: 3-1

Yayın tarihi: 18 Mart 2023 Cumartesi 9:03 pm - Güncelleme: 18 Mart 2023 Cumartesi 9:10 pm

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş sahasında İstanbulspor’u ağırladı. Siyah beyazlı ekip, Cenk Tosun, Abubakar ve Redmond’un golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Beşiktaş ile İstanbulspor Vodafone Park’ta kozlarını paylaştı. Siyah beyazlı ekip, maçtan 3-1 galip ayrılarak, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Siyah beyazlı ekip, gollerini Cenk Tosun (42’), Abubakar (56’) ve Redmond (90+3’) ile buldu. Konuk takım İstanbulspor’un tek golünü ise 70’inci dakikada Jason Lokoli kaydetti.

Kara Kartal, bu galibiyetle birlikte ligdeki puanını 49’a yükseltti. Siyah beyazlı ekip, Lider Galatasaray ile Fenerbahçe’nin ardından üçüncü sırada yer alıyor.

GHEZZAL ASİSTLE DÖNDÜ

Sakatlıklarla mücadele eden Rachid Ghezzal, yaklaşık beş ay sonra İstanbulspor karşılaşmasında formasına kavuştu. Ghezzal, 42’nci dakikada Cenk Tosun’un kaydettiği golün asistini yaptı. Sağ taraftan kazanılan korner atışında topun başına geçen Rachid Ghezzal, kale sahasının içine ortaladı. Savunmanın arasında iyi yükselen Cenk Tosun, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Beşiktaş, Alli için kararını verdi!

Beşiktaş’ta hedef Redmond