Beşiktaş, Alli için kararını verdi!

Yayın tarihi: 17 Mart 2023 Cuma 1:16 pm - Güncelleme: 17 Mart 2023 Cuma 1:16 pm

Beşiktaş’ta Dele Alli, konuşulmaya devam ediyor. Bir dönem bonservis bedeli 100 milyon Euro’lara kadar ulaşan Alli için Siyah Beyazlılar son kararını verdi.

Beşiktaş, aldığı süre boyunca istenilen performansı veremeyen Dele Alli’nin bonservisini almayacak. Oyuncunun 8 milyon pound değerinde opsiyonu bulunuyor. Beşiktaş’ın bu opsiyonu kullanmamasının yanı sıra; Everton’ın da sezon sonu takıma dönecek olan 26 yaşındaki orta sahayla yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.

Beşiktaş’tan Dele Alli’ye son şans

Skorer’in The Athletic’ten aktardığı habere göre, oyuncunun Everton’daki sözleşmesi de 2024 yazında sona erecek ancak Premier Lig ekibinin sözleşme sonunu beklemeden yollarını ayırmayı planladığı belirtildi.

MK Dons altyapısından yetişen oyuncu, en parlak dönemini Tottenham’da geçirmiş ve Şampiyonlar Ligi finaline kadar yükselmişti. Pochettino’nun göz bebeği olan Dele Alli, Arjantinli teknik direktörün ayrılığının ardından dikiş tutturamadı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Beşiktaş forması giyen Dele Alli, bu sezon siyah-beyazlı forma ile toplam 1 resmi müsabakaya çıktı. İngiliz futbolcu söz konusu maçlarda 3 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.