Beşiktaş 3 puanı son nefeste aldı: 2-1

Yayın tarihi: 14 Ocak 2023 Cumartesi 6:17 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2023 Cumartesi 6:17 pm

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırladı. Karşılaşma, siyah beyazlı ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş, MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçı, uzatma dakikalarında Josef De Souza’nın attığı golle 2-1 Beşiktaş kazandı.

MERT GÜNOK’TAN İNANILMAZ HATA

Mücadelenin ilk dakikasında Beşiktaş’ın kalecisi Mert Günok, yaptığı hata sonrası topu kendi ağlarına gönderdi ve Konya ekibi 1-0 öne geçti.

CENK SKORU EŞİTLEDİ

Mücadelenin büyük bir bölümü Konyaspor’un üstünlüğüyle sürerken, maçın 67. dakikasında siyah beyazlı ekip, Cenk Tosun’un attığı golle skoru eşitledi.

SOUZA SAHNEDE

90 dakikanın sonunda eşitlik bozulmazken, uzatma dakikalarında Josef De Souza sahneye çıktı. 90+5’de Beşiktaş adına fileleri sarsan Josef De Souza, takımına 3 puanı kazandıran isim oldu.

KARTAL PUANINI 32’YE YÜKSELTTİ

Souza’nın golünün ardından Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kara Kartal, bu maçın ardından ligde 32 puanla 5. sırada yer aldı. Ev sahibi Konyaspor ise 27 puanla 7. sırada bulunuyor.

Beşiktaş haftaya Kayserispor deplasmanına çıkacak.

Konyaspor ise sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

MKE Ankaragücü’nden Beşiktaş maçı biletleriyle ilgili açıklama