Bergüzar Korel isyan etti! “Bu ev için bu parayı istemek vicdansızlık”

Yayın tarihi: 11 Mart 2023 Cumartesi 12:58 pm - Güncelleme: 11 Mart 2023 Cumartesi 12:58 pm

Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kira fiyatlarına tepki gösterdi. Korel, Konya’daki 4 bin lira kira istenen bir evi işaret ederek “Bu ev için bu parayı istemek vicdansızlıktır” dedi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi, 11 ilde binlerce yapının yıkılmasına sebep oldu. Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından afet bölgesindeki yurttaşlar farklı illere göç etmeye başladı. Depremzedeler için seferber olan oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından fahiş kira fiyatlarına tepki gösterdi.

“ENKAZ VİDEOLARINI İZLEYEREK LANET OKUMANIN ÖTESİNE GEÇMELİYİZ”

Depremzede yurttaşlar için herkesin imkanlarını kullanması gerektiğini söyleyen Korel, “Önümüzdeki yol çok uzun, maskeyi önce kendine sonra çocuğuna mantığını da anlıyorum ama şu anda kıyametin ortasındayız. Kırılgan psikolojimizin derdine düşecek zaman değil. Enkaz videolarını izleyip paylaşıp lanet okumanın ötesine geçmeliyiz” dedi.

KİRA FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu son olarak Konya’da 4 bin TL kira ve 4 bin TL depozito istenen evin durumunu paylaşıp isyan etti.

Instagram hesabından evin içini gösteren bir video yayımlayan Korel, “Bu ev için bu parayı istemek vicdansızlıktır” ifadesini kullandı.

İşin peşini bırakmayacağını ve aile için daha güzel bir ev arayışında olduğunu söyleyen Bergüzar Korel, “Aileyi yapayalnız bırakan, çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki… Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim” şeklinde konuştu.

Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! “Nasıl bir vicdan sahibi”