Batshuayi şov yaptı! 7 gollü maçı Fenerbahçe kazandı

Yayın tarihi: 30 Ekim 2022 Pazar 10:01 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2022 Pazar 10:15 pm

Lider Fenerbahçe, Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor’a konuk oldu. Toplam 7 golün atıldığı maçın tamamında hakim oynayan Fenerbahçe maçı 5-2 kazandı. Öte yandan Fenerbahçe‘nin forveti Michy Batshuayi 3 gol atarak hat trick yaptı.

 

Süper Lig ‘de son 3 maçını da kazanan ve Avrupa Ligi’ndeki Rennes mücadelesinde unutulmaz bir geri dönüşe imzasını atan Fenerbahçe , İstanbulspor deplasmanına çıktı… Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan ve Mustafa Kürşad Filiz’in yönettiği 90 dakikayı 5-2 önde tamamlayan Jorge Jesus’un öğrencileri; 26 puana ulaştı, liderliğini sürdürdü.

7 maçtır kaybetmeyen, 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Sarı Lacivertliler’de Michy Batshuayi, yaptığı hat-trickle galibiyette başrol oynadı. Diğer goller ise İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia’dan geldi. Yeni teknik direktörü Fatih Tekke ile çıktığı ilk maçı kaybeden İstanbulspor’un Jetmir Topalli ile bulduğu goller ise puan için yeterli olmadı. Üst üste 4. mağlubiyetini alan Sarı Siyahlılar, 8 puanla 18. basamakta yer alıyor.

Fenerbahçe’den muhteşem geri dönüş!