Fenerbahçe’den muhteşem geri dönüş!

Yayın tarihi: 27 Ekim 2022 Perşembe 9:43 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2022 Perşembe 9:57 pm

Avrupa Ligi’nde B Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, en yakın rakibi Rennes ile kendi sahasında 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3′ getirerek muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Fenerbahçe bu sonuçla grup lideri oldu.

Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında aynı puana sahip ve averajla 2. sırada yer alan Rennes’i ağırladı. Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Novak Simovic’in yönettiği 90 dakika tam bir gol düellosuna sahne oldu. Henüz 30. dakikada 3-0 geriye düşen temsilcimiz, maçı bırakmadı, muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

42. dakikada Enner Valencia ile umutlanan temsilcimiz, ikinci yarıda rakip kaleyi abluka altına aldı. 82. dakikada Miha Zajc’ın frikik golüyle farkı 1’e indiren Sarı Lacivertliler, 88. dakikada Emre Mor’la eşitliği yakaladı.

Sahadan 3-3’lük eşitlikle ayrılan Fenerbahçe, grupta oynadığı 5 maç sonunda 11 puanla lider durumda bulunuyor. Liderlik, son maçta alınacak skorlara göre belirlenecek. Grubun son maçlarında Fenerbahçe, Dinamo Kiev deplasmanına giderken, Rennes sahasında AEK Larnaca’yı konuk edecek.