Baroni’den derbi tepkisi! “Bu onurlu forma çok ağırdır”

Yayın tarihi: 3 Nisan 2023 Pazartesi 11:32 am - Güncelleme: 3 Nisan 2023 Pazartesi 11:32 am

Fenerbahçe‘nin eski futbolcusu Cristian Baroni, dün akşam Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Performansı nedeniyle Fenerbahçe futbolcularını eleştiren Baroni, “Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen” ifadesini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş’ı ağırladı. Siyah beyazlıların 10 kişi kaldığı maçta 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 90 dakikanın sonunda sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Sarı lacivertli taraftarlar, yönetime, futbolculara ve teknik direktör Jorge Jesus’a tepki gösterirken, bir tepki de Fenerbahçeli eski futbolcu Cristian Baroni’den geldi. Baroni, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda futbolcuları işaret ederek, “Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen. Seni seviyorum Fenerbahçe” dedi. Öte yandan Baroni, paylaşımında kızgın surat emojisi kullandı.

2 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2014-15 sezonunda Fenerbahçe’den ayrılan Cristian Baroni, sarı lacivertli kulüpte çıktığı 200 resmi maçta 29 gol 23 asist kaydetmiş ve 2 şampiyonluk yaşamıştı.

Redmond derbiyi 10 kişi kalan Beşiktaş’a getirdi