Babacan isim vermeden İnce’yi eleştirdi

Yayın tarihi: 20 Mart 2023 Pazartesi 4:32 pm - Güncelleme: 20 Mart 2023 Pazartesi 4:34 pm

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sandık güvenliği için yapılan çalışmaların tanıtım toplantısında 2019 seçimlerini hatırlattı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi isim vermeden eleştiren Babacan, “2019’da gördük. Bu millet verdiği oya sahip çıkmayanı, hakkını savunmayanı, seçim gecesi kendini yalnız bırakanı da umutları alıp karanlığa gömeni de affetmez.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala en çok tartışılan konulardan biri de sandık güvenliği oldu. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin basın toplantısında oyların korunması için yapılan çalışmaları tanıttı.

Oyların korunmasının önemine dikkat çeken Babacan, 2019 seçimlerini hatırlatarak şunları söyledi:

İktidarın bütün gücüyle milletin üstüne geldiği, hayatın her alanına karıştığı, kendini milletini fakirleştirdiği bir dönemde en iyi cevabın sandığa atılacak bir oy olduğunu milletimiz gayet iyi bilir. Oy sandığına dokunanı, verdiği oyu mundar etmeye çalışanı, saydırmamaya çalışanı, iptal ettirmeye çalışanı da affetmez. 2019’da gördük. Verdiği oya sahip çıkmayanı, hakkını savunmayanı, seçim gecesi kendini yalnız bırakanı da umutları alıp karanlığa gömeni de affetmez. Bizim sandıklara sahip çıkmamız milletimizin bizden çok büyük bir beklentisidir. DEVA Partisi olarak sorumluluğumuzu farkındayız. Sorumluluğumuzun gerektirdiği bir özenle bu çalışmayı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın her bir oyunu sonuna kadar korumak zorundayız. Sizi seçim gecesi yalnız bırakmayacağız.

Ali Babacan: Bugünkü aklımız olsa özelleştirmeleri yapmazdık